Skip to main content

De meeste bedrijven hebben intern een onaangesproken groeimarge. Net zoals in sportteams, is samenwerken en communicatie  van essentieel belang. Toch staan deze succesfactoren niet altijd op punt.

Wil je een inschatting hoe je met jouw team betere resultaten kan bereiken?

Door middel van een organisatiescan kunnen we je hiervan een concreet beeld geven.

Op basis van het eigen referentiemodel maken we een vertaalslag voor jouw bedrijf door een aantal invalshoeken die toepasbaar zijn in de werking van elke organisatie.

In functie van de resultaten stellen we een stappenplan op en geven we adviezen, tools, tips & tricks, om in te spelen op zwakheden en aandachtspunten die tot uiting kwamen.

En in het aansluitend rapport dat je ontvangt staan meteen ook enkele Quick Wins waarmee je direct aan de slag kan.

Knelpuntadvies

Heb je een concrete uitdaging waarvan je niet weet hoe er best aan te beginnen of zit je met een acuut knelpunt in je werking? Wij zijn graag je rechterhand om samen oplossingen te vinden.

Elke situatie is anders en vereist een kort intakegesprek. In functie daarvan reiken we je eerste richtinggevende oplossingen die passen binnen je doelstellingen en budget.

Aansluitend op de competenties in je bedrijf, reiken we je bijkomende methodes en tools aan om die optimaal te benutten zodat je kan direct aan de slag kan.

Advies op afroep gedurende een jaar

Jaarlijks duiken er meerdere momenten op waarop je nood hebt aan een advies over een prioritaire uitdaging of knelpunt in je organisatie.

Hoe handig zou het zijn als je dan steeds één expert kan contacteren die intussen vertrouwd is met de werking van je bedrijf?

Na een intakegesprek komen we met deze formule vooraf een aantal adviesuren overeen die jij gedurende een jaar mag gebruiken in functie van organisatienoden die zich stellen.

Neem hierover vrijblijvend contact met ons op.

Wil je een check-up van je interne werking?

Doe een organisatiescan

X