Skip to main content

Opleiding is een belangrijke hefboom die tegelijk motiverende groeikansen aan je medewerkers biedt.

Nieuwe inzichten voor groei

Doordat jij en je medewerkers nieuwe inzichten verwerven, die je concreet kan toepassen in je bedrijf, kan de interne (samen)werking en efficiëntie naar een hoger niveau getild worden.

In ons expertisedomein van interne organisatie denken we daarbij aan:

  • Doelgerichter samenwerken: 5 interne invalshoeken om op elkaar af te stemmen
  • Business-processen: de kern van de werking van je bedrijf als gespreksbasis voor interne optimalisatie
  • Projectmanagement: een passend kader en organisatie om een concreet plan tot een goede einde te brengen
  • Overlegstructuren en efficiënte vergadertechnieken: wat is minimaal nodig?
  • Veranderingsbeheer en omgaan met weerstand
  • Persoonlijke vaardigheden, situationeel leidinggeven, timemanagement, e.d.

De opleidingen zijn steeds een mix van een beknopt theoretisch kader, aangevuld met oefeningen, voorbeelden, best practises en ervaringsuitwisseling tussen de deelnemers. Op die manier is er meer interactie, wat bevorderend werkt in de kennisoverdracht.

Diverse vormen

We organiseren ‘open sessies’ met deelnemers uit verschillende bedrijven, maar kunnen eveneens instaan voor een ‘in house-opleiding’ voor een groep medewerkers uit verschillende afdelingen van één bedrijf. Vanwege de huidige corona-context, worden ook webinars georganiseerd.

Veel hangt uiteraard af van het huidige kennis- en ervaringsniveau zowel van de deelnemers als binnen je bedrijf. Om het wederzijds verwachtingspatroon scherp te stellen, wordt dit steeds voorafgegaan door een kort intakegesprek.

De opleiders zijn ervaringsdeskundigen in hun vakgebied, zijn gedreven om het kennisniveau van anderen te verhogen met een open mindset, en kunnen putten uit vele eigen voorbeelden om hun inzichten te illustreren.

In voorbereiding: leerplatform ‘Go for change with impact’

Versterk de competenties in je bedrijf voor een kwalitatieve groei: volg een opleiding of geef je specifieke vraag door.

X